استفاده از ظرفيت دانشگاه ها براي توسعه گردشگري

به گزارش ميراث آريا سيد رضا موسوي در شمشين همايش خليج هميشه فارس گفت:هرگاه جاذبه هاي طبيعي و تاريخي ايران توسط سرمايه گذاران حوزه گردشگري به منابع طبيعي و تاريخي تبديل شود، به طوري که به محيط آسيب نرساند شاهد جذب گردشگران خواهيم بود.

وي تاکيد کرد: البته ما با اين موضوع فاصله داريم،جزاير ما منابع خوبي براي توسعه گردشگري محسوب مي شوند ولي تا کنون اين منابع به خوبي مورد استفاده قرار نگرفته اند.

موسوي وارد نشدن سرمايه گذاران در اين حوزه را دليل اين امر ذکر کرد و گفت: در 5 سال گذشته مسئولان دغدغه بسياري براي اين امر دارند.

به گفته معاون گردشگري زماني بود که برخي از کشوره به خاطر وجود نفت کشوري ثروتمند محسوب مي شدند اما امروزه گردشگري جايگزين اين امر شده است و کشورها با جذب توريسم به توليد سرمايه مي پردازند.

وي ادامه داد: اما در اين ميان برخي کشورها بدون تفکر در اين حوزه شتابان حرکت کردند به طوري که فرهنگ آنها که سينه به سينه به آنها رسيده بود دچار آسيب شد.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي متذکر شد: برند گردشگري کشور فرهنگي است و گردشگراني که به ايران سفر مي کنند به دنبال خوشگذاراني نيستند بلکه آنها براي استفاده از منابع طبيعي،تاريخي،صنايع دستي و بهره وري از ظرفيت هاي کهن ايران به کشور سفر مي کنند.

وي ادامه داد: ما مسئوليت داريم که ظرفيت هاي تمدن خور را به آيندگان منتقل کنيم و بايد از اين حوزه استفاده مناسب کنيم.

موسوي با تاکيد بر استفاده از ظرفيت هاي علمي گردشگري کشور متذکر شد: ارتباط مناسب با مراکز علمي و دانشگاهي و توسعه گردشگري علمي امري لازم و ضروري است.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي به برگزار کنندگان اين همايش پيشنهاد کرد که مقالا علمي و مهم اين همايش را در اختيار معاونت گردشگري قرار داده تا با تشکيل يک کميته علمي از اين ظرفيت به خوبي استفاده شود./118

انتهای پیام/

کد خبر 1389020939